Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa avtryck

Ibland så rinner bara orden,
vilket är härligt att uppleva.

Emellanåt så blir allt så tyst,
en sådan härlig tystnad.

Dessa avtryck i tystnaden.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-08 22:50



Bookmark and Share


  Fulbergarn
vad vore det ena
utan det andra
2018-03-09

    Sefarge VIP

Ur tystnad föds
Orden?
:}
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm