Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glastoner

____________________

Fallerande glastoner

i mitt inre

bränner tidens tomhet

ekande

tankar snurrar

runt i dimman

genom glassplitter

vässas sanningen

bränner som starkast

ensam är

starkast ensam är

repeterar orden

som fallerande glastoner




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-03-09 00:16



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja ensamheten kan göra ont.. är man ensam för länge och nästan rädd för att dela, glömmer man bort hur skönt det är att vara två..
2018-03-16

  Lars Hedlin
Starkt och berörande!
2018-03-13

  petter rost
Smärtsamt vacker poesi, förför och gör ont i samma stund. Orden går långt on i mig som läser och vissa av dem etsar sig fast...

"genom glassplitter
vässas sanningen
bränner som starkast
ensam är
starkast ensam är
repeterar orden
som fallerande glastoner"

- ja, ljudet av något fallande, det spröda ljudet av glassplitter... bilderna rusar bakåt i livet, din dikt återskapar dem - tydligt, smärtsamt, fint...
2018-03-12

  ULJO
Ensamhet är bra bara man slipper känna sig ensam
2018-03-10

  Maria Sundelin VIP
Inte alltid
Kramar
2018-03-09

  Stisse
Du har skrivit en stark text som berör på djupet. Just nu kom den som en Lisa för min själ. Tack för dina ord.
2018-03-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Ensamhet kan vara nyttig ibland. Bra skriftat!
2018-03-09

    ej medlem längre
Ibland behöver man ensamheten för att orka igenom
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP