Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra ungdomar

Vi måste rädda våra ungdomar
Från alla jävla fördomar
Av de ologiskt förväntningsfulla
Som aldrig hjälpt till eller gett någon en chans
Men så fort någon gör bort sig så tappar de balans
Börjar lägga skulden på alla invandrares elegans
Men var har de varit hela den tiden, jo ingenstans

Sprider sina främlingsfientlighets tankar
Gör ett vi och de sen bygger väggar och stänger dörrar
Men eftersom den aldrig fått lära känna de nya ungdomar
Så är det såklart på ett rasistisk parti som den ska rösta
Du är problematiken så det är du som måste tystas
Det är mitt och alla ungdomar i Sveriges röst som måste höras

Vi har många problem som vi KAN lösa
Fortsätt att hata på det är er tid som slösas
För att er sympati är omöjligt att bemöta
Jag pratar om rasism som aldrig får besegra

Freedom Writer




Bunden vers (Rim) av Brave
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-09 02:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text!
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Brave
Brave