Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånade en bild från google


Ge någon ett leende på vägen

Att ge någon ett leende
är som socker på gröten!

Istället för att stirra ner i denna
apparat som "plingar" från
höger och vänster ,

lyft upp ditt anlete och le åt var och
en!
Utbrist till och med , med:
Ha en toppenfin dag!!

Hur svårt kan det va!

Alla sitter i sin egen "lilla hörna" och
skulle säkert behöva omtanke
med ett glatt Hej och en kram.

Le idag !
Till någon du möter på vägen,
så ska du se att du får ett
leende tillbaka !!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-09 06:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket bra och klok uppmaning...kul bild också...
2018-04-21

  Solstrale VIP
Fantastiska ord! :)
2018-03-29

  Valter Örn VIP
Det här är verkligen toppen ! Jag blir så glad när någon hejar på mig och ler när jag går ute på stan. Det sätter sig i kroppen och i knoppen resten av dagen !
2018-03-10

  ULJO
Ett budskap så gott som något
2018-03-10

  Kungskobran VIP
????????
2018-03-09

  Peter Olausson VIP
Tack för det goda budskapet - ha en riktigt bra dag själv nu, det är du värd!
2018-03-09

  Fulbergarn
:)
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP