Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktiga momentum

 

 

 

 

På en fredag

finns det alltid så många

distanser

snön faller mjukare

någonstans under skyarna

-

vertikalt brus

 

flyktiga momentum sommarvind

 

jaget mjuknar

inifrån oförklarligt ljussken

distansen

finner alltid närvaro

tystnad

 

man blir stundvis

transparent

och

-

översinnlig

 

flyktiga momentum sommarvind

 

På en fredag

finns det alltid så många

fler

 

distanser

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-09 08:13

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa vissa dagar är alltid lättare. Tycker särskilt om:
"man blir stundvis
transparent
och
-
översinnlig"

Precis så är det. Känns igen. Bra!
2018-03-11

    ej medlem längre
Och ordet distans har aldrig känts så ljust, fritt och behagligt. Som att känna ett andetag men inte veta varifrån eller vems.
2018-03-09

    Sefarge VIP
Utsökta både distanserande
Och närvarande skalderader!
;}
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP