Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17/Affirmationsboken

 

Jag väljer att behandla människorna med respekt.  




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-09 09:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett mycket bra val...
2018-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det där är ju Den Gyllene Regeln, som vi återfinner i Bibeln.

Men i många stycken felar vi alla. Inte minst jag.

Respekt förtjänar man.
2018-03-13

  Lars Hedlin
Jag med! kram vännen:)
2018-03-13

  Annie b'larsson VIP
Den här ska jag dela ut till alla som är elaka mot mig.
2018-03-10

  ULJO
Så klokt, så klokt
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP