Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man vet ej vad som ska hända


Tag denna tid
omfamna
krama
dig själv och andra
i själen
om hjärtat
så att de känner
din kärlek







Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-09 09:27



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
När jag läste din fina text, ett koncentrat av empati och samtidigt ett budskap.
Bilderna från Drottninggatan hålls ju i stunden extra aktuella. De är viktigt att vi vågar följa Ditt budskap.
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP