Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar melodier

Hon fångar melodier i huvudet
Vackra melodier
Det står klart
eftersom när hon hittat
ett piano på stan,
i kyrkor som restauranger,
spelar hon ut allt det vackra
Men hon har inte lärt sig noter,
så melodierna spelas
bara någon gång,
sen flyter de ut
i glömskan dimmor,
om jag inte varit där
och spelat in med telefonen




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-09 10:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Känner igen, spelar bara på gehör, allt är olika var gång
2018-03-09

  Johan Strömstedt
Ibland är det fantastiskt att få uppleva det som bara sker just nu. En vacker isskulptur stående i rumstemperatur. Fint fångat och väckte minnen i mig.
2018-03-09

    ej medlem längre
Fick tankebilder av fjärilar(tonerna) under flykt.

Känner igen det där med melodier som bara finns en kort stund och sedan försvinner och inte låter sig fångas igen :)

Bra fångat! :)
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner