Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din väg

 

 

jag går bredvid dig

 

du som är vilse

 

vi letar tillsammans

efter din motorväg

 

varför kör alla så fort?

frågar du 

 

kanske för att dom kan 

svarar jag

 

det enda vi hittar är en liten stig

tvekande följer vi den 

 

hoppas att den blir en motorväg

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-09 10:35



Bookmark and Share


  Kajsa Karin VIP
Fin text! Enligt mig är det på livets småstigar och virrleder vi gör de stora insikterna.
2018-03-13

    ej medlem längre
Stigar kan leda en rätt...till slut .

Fin
2018-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar, kärlek, värme och gemenskap!
2018-03-09

  Cikoria Blå VIP
Tänk att du kunde göra poesi av en motorväg!
Fint!
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik