Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyberfängelset

Vi har hamnat i världens cyberfängelse

För att kunna få tillgång till alla tjänster

måste vi först skaffa lösenord

och sedan listföra alla dessa

Hur kunde det gå så illa ?

Ja allt beror på människans kunskapstörst

parad med Mammons dyrkan av pengar

Vi är inte bara fängslade av tekniken

Vi är dess fångar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2018-03-09 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP