Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postludium

 

 

Lite tragiskt är

det att både födas och

att dö oälskad.

 

RB 2018




Bunden vers (Haiku) av RitaBrunner
Läst 425 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-03-09 12:26



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det är INTE bara "Lite" tragiskt - Det är mycket olyckligt att kärleken blivit en utrotningshotad art !!!
2018-04-04

  Epione VIP
Man hoppas att däremellan funnits kärlek
2018-03-26

  anathema VIP
Det hoppas jag att vi slipper uppleva. Att dö ensam är nog något att motvilligt förlika sig med, men att dö oälskad desto svårare.
2018-03-15

  Gunnel Eriksson VIP
Instämmer med Chawa.
2018-03-10

  Chawa VIP
Det är MYCKET tragiskt...
2018-03-10

  Ingrid Trolle
De orden gjorde
otäckt ont i bröstet
2018-03-10

    Maria Malm
Konsekvensen av o.
2018-03-09

  henke_r
En både vemodig och vacker text. Orden borrar sig innanför bröstkorgen på mig som läsare. Bravo!
2018-03-09

  Johan Strömstedt
O kan vara en rätt otäck bokstav om den får komma först, inte alltid men ibland.
Så naket beskriver du en livets resa, som ingen skall behöva uppleva.
Lika hemskt måste det vara att inte få eller snarare ha förmågan själv vara i avsaknad av empati och medkänsla.

2018-03-09

  Poeten Salvador VIP
Och att leva oälskad?
2018-03-09

  walborg
En mänsklig tragedi
2018-03-09

    ej medlem längre
Tyvärr är det nog mångas öde i en hård och kärleksfattig värld!
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

RitaBrunner
RitaBrunner