Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholms läns landsting ger er: Väntrummet




Bänka er!

Slå er ner!

Här står tiden stilla
medan ni sakta går från sittande, ryckande, tuggande, stirrande till att

pö om pö

säcka ihop, tömmas på luft och hopp som övergivna simpuffar flyter ni ut över bänkarna som blöt plast.

Bänka er! I ett väntrum fult av stigma, där människorna som föll mellan stolarna
tumlade ner på bänkarna på st görans

Så slå er ner!
Publiken är vild av spänning, stela av skräck, och fullständigt porösa av oro.
Och när föreställningen är slut kanske ni belönas både med tårar och rosor
Även fast slutet sög






Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-09 12:41



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Verklig väntrumskänsla
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij