Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brev från botten

Hej,
smärtan kommer stötvis nu
inte i varje andetag och
det blir inte värre längre,
kanske bara förblir dåligt
och det är bättre än att
falla handlöst, tappa taget,
komma längre bort från
ytan, botten är nådd och jag
är evigt tacksam.




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-09 14:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
text som känns
2018-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om hur livet kan vara!
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver