Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla upptagna

Ni tror att livet varar jämt
och att ni är så sjukt upptagna är ett skämt
allt snack om livspusslet är skit
ni kommer ändå inte hitta varje bit

Ni tror att andra inte vet
men dagens samhälle är ingen hemlighet
den som är ensam känner allt
och skulle gärna hålla om när det är kallt

Medan ni äter frukostfil
så kan en bortglömd vän bli påkörd av en bil
för att det var för mycket snö
"nej men, han var så ung, han skulle inte dö!"

Ni kanske jobbar och står i
vill ha ett stort kuvert med mycket pengar i
men andra, de gör inget alls
de bara saknar att få dansa närhetsvals

Och när ni hämtar era barn
som kanske gjort nåt fint på dagis utav garn
och kommer hem till varma hus
så kanske knarket släckt en barndomskompis ljus

Någon ni älskar kan bli sjuk
en vacker dag är dennes nummer ej i bruk
och då är världen upp och ner
då finns det ingen chans att säga något mer




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-09 15:33



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Tänkvärt. Bokmärker!
2018-03-10

  Maria Sundelin VIP
Precis så är det
2018-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar!
2018-03-09

  Elin Jakobsson
Wow! Så tänkvärd text.
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP