Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittnen finns!


Svinen som försöker lägga sin makt

Att förneka Judeutrotningen

Kanske inte haft en far som min



Pappa undrade varför hans

Enskjutara (mauser)


Inta gick att ladda;)




Tysken hade lämnat "fel" ammo!

På gott och ont


Min far dödade ingen !



Tyvärr





Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-09 15:46



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Jag fick som barn i början av femtiotalet
vara med om en märklig upplevelse.
På vår gata bodde en läkare med starka nazistiska sympatier. En kväll brann hans hus. Jag hörde min mamma fullständigt vråla "låt stian brinna". Läkaren hade långt tidigare vägrat att hjälpa mammas väninna, orsak hon var judinna. Skrev en text Tant Haude, tror jag den heter.
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt