Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#lyrikfredag, tweet.


Kom sol!


Kom nu sol.
Ta väck drivor av snö.
Byt ut det kalla, vita mot körsbärsblommors
och äppelblommors kronblad.

Jag vill vada genom trädgården
i ett blomsterhav.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-09 16:07



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Härliga bilder av den blomningstid som komma skall!
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP