Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olympiska spel och politik samma samma


 
Olympiska spelen pratar
om allas lika värde
Politikerna pratar
om allas lika värde
 
Tar de en sup
och en påtår
Är det därför förståndet ramlar ut
och pissandet på en som ligger endast återstår
 
Ni borde förstå
att de flesta ljuger
Inte påstå
att några duger
 
Det räcker inte i en demokrati
det är medaljens baksida
Det blir svårt att vinna drogfri
det är det som gör att medaljerna blir sanningsenligt paranoida
 
Lögnerna fylls ständigt på
får mina pennor att glöda
Får mig att må illa
att även idrotten tillåts politiskt blöda
 
Samhället och idrotten bajsar blod
i jakt på politisk och idrottslig bonus
Ingen ser helvetets flod
som skickar än fler sjuka till Fonus




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-09 16:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-03-13

  morgonstjärna VIP
skriver under på Senta!
Bilden är bara fööör bra!

2018-03-09

    ej medlem längre
Pengar är makt och makten gör människan hänsynslös och grym!
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP