Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens själ


Ensamhetens själ
i det blå

möt mig
knacka på

ensamhetens själ
i solskenets glans
bland skratt och lek
som en underbar dans

ensamhetens själ
sin telefon tittar på
om någon skulle ringa
och fråga hur det är och så

lyssnat till andra
glädjes med andra
hjälper till
skrattar
pratar
är det något mer
ni vill

eller är det
tomhet
tystnad
från mig
som för er
är det sättet
jag mest kan
hjälpa till

om någon bara
ringde
och frågade
hur det är
föreslog en fika
eller kanske en
promenad
eller bara sa hej och
även för dig
jag finns här





Fri vers av Havsvind
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-09 17:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om ensamhetens själ!
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind