Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 73 en psalm av Asaf http://www.bibelskolan.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=2665


När jag har Dig önskar jag ingenting på jorden


Jag är alltid hos Dig

Du håller i min högra hand

och leder mig efter ditt råd

och för mig sedan till härligheten


Vem har jag i himlen utom Dig?

och när jag har Dig

önskar jag ingenting på jorden


Min kropp och själ kan tyna bort

Gud är ändå min inre Klippa

och min del för evigt...


Kan man ha det bättre

på ålderns höst

i sen och mörk tid

och i en orolig värld?


så full av ondska


egoism


falskhet


svek


våld


otrygghet


maktmissbruk


utstötthet


ensamhet


isolering


Jag lämnar

allt detta

bakom mig

idag och för alltid


kryper upp

i Guds famn

och mår så

innerligt gott


i min Faders armar

som omsluter mig

på alla sidor då

Han håller mig i sin hand


Från den platsen

kan INGEN

rycka mig

i tid eller i evighet




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-09 17:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för ord som lämnar värme och kärlek i sina spår.
2018-03-18

  L Patrik W Johansson VIP
Jag är av en annan åsikt men ändå av samma (som alltid)...det du beskriver ser jag redan på jorden glimtar av men 90% jävlas hela tiden för att tala klarspråk, därav skapades väl begreppet Djävulen på jorden osv men också Himmelen på jorden...

Be well,
LPWJ
2018-03-13

    ej medlem längre
Skönt att ha det lugnt mitt i all oro!
2018-03-11

  mare VIP
Så sant Bibbi
dina ord värmer
känns så gott!
2018-03-10

  Eva Helene VIP
Förnöjsamhet och trygghet i en orolig tid, så fint detta!
2018-03-10

  walborg
Tack Bibbi för Din trygga tro som gör mig glad!
2018-03-10

  aol
Själen kan inte tyna bort den är ju jaget den går upp i Gud , kram.
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP