Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsenhet


Tårar på
min kind
i ensamhetens
vind

smärta långt
därinne
likt skärvor
i kroppens minne

en blomma
behövandes mer
vatten och sol
önskan av dofter
och färger
öppna landskap
ängar med blå viol

lägger mig
på en strand
solblekt hår
blickar mot
horisonten
det är bara du och jag
som känner till
mina sår








Fri vers av Havsvind
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-09 18:42



Bookmark and Share


  Stisse
Du beskriver så fint sorgen och vemodet. "Likt skärvor i kroppens minne" är så bra att man ryser. Fint att få del av din fina dikt.
2018-03-10

  morgonstjärna VIP
vackert med ljus i bägaren
en skärva i botten

<3
2018-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind