Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kalla dagarna i mars

När snön glittrade som kristaller
och det var minus tolv.
När koltrasten satt i fågelbordet
och gråmesarna frös ihjäl.
När fullmånen lyste kallt
och vi värmde oss vid brasan.
Hur länge kommer vi att
minnas det?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-09 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP