Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Den gamle är död

Den gamle är död
okänt vart han for, kanske
dit andarna bor
står vid graven där kroppen
vilar och själen är fri




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-04 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP