Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan

Vill hoppas
Så gärna tro
Kanske en stund
Ett ögonblick
Med dig

Får jag igen
Möta din blick
Känna din hud
Om än så flyktigt
Snudda vid min

Kan en önskan
Om den är
Stark nog
Omvandla
En obesvarad kärlek




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-09 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina