Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYst

 

 

 

Jag vill röra tankar i en tystnad

hålla ett skratt innan det brustit helt

väta in regn som aldrig fallit

inget annat, bara det.

 

Ur allt måla en måne,

om dag, innan natt

sätta en sång till dina drömmmar

just innan vi sagt godnatt.

 

Må det vara ditt gömsle

om livet känns tomt och svart

minns att någon en gång sjöng dig

till liv, genom skratt.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-09 22:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
underbar text och bild
fin stämning i denna skatt
2018-03-11

  ULJO
Ur allt måla en måne,
om dag, innan natt
sätta en sång till dina drömmmar
just innan vi sagt godnatt

Gillas
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP