Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små underbara leenden


Det är när jag hittar din favoritöl
I kylen
Det är när jag ser sushifläckarna 
På bordet
Det är när jag känner din doft
På kudden

Som jag vet att vi hade en bra dejt




Fri vers (Fri form) av Arvast
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-09 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast