Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time-Out

 

 

 

 

Det är dags nu att hålla en Breaktime från poeter! - Så den närmaste tiden kommer jag bara att läsa här nu och då och om jag kommenterar något jag Gillat så gör jag det privat (Alltså inget nytt stoff från mig den närmaste tiden om inte något exceptionellt inträffar)

Allt Gott till er Alla poeter !

/ göran

 




Övriga genrer av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-10 04:56

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att ta en paus är nyttigt ibland. Hoppas ditt break föder ny inspiration och nya texter för oss alla att ta del av. Ser fram emot att höra av dig så snart du är redo.


2018-03-10

  Bibbi VIP
Svarar privat.
2018-03-10

    ej medlem längre
Ibland behöver man förändra sina mönster, få ny energi, inspiration eller helt enkelt bara ta en paus från nätet. Du och dina texter kommer att vara saknade. Allt gott till dig också!
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP