Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene morgon

 

snökristaller gnistrar

ur runda mjuka drivor

vaktande mitt hus

anar

dämpade ljud

från bilar på väg

solen rullar sin tysta ban

klockan på köksväggen

har stannat

mina ständiga andetag

hyllar livet

som tacksamhetens sång

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-10 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg