Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår långdistans

Sms-konversationer som pågår från "guten morgen" till "natti"
Dagliga telefonsamtal och planerade Skype calls
Nedräkningen till nästa gång vi ses




(12 dagar kvar)




Fri vers av artaug
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-10 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug