Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett barn

Smärta
Du har tappat modet
Viljan att våga berätta
Tårar i floder
Har blivit ett hav
Stress och krav
Du är bara ett barn

Ångest
Blod som droppar
Svältande kropp
Att alltid vara så perfekt
Du får panik
Svag för kritik
Vems ansvar?

Allt är enda röra
Som om någon vill höra
Ögon fyllda av sorg
En fasad av lögner
Ropen på hjälp ekar
Vården som nekar
Finns ingen tröst

Så du orkar inte mer
Men du är inte ensam
Ett system av psykisk ohälsa
Detta är bara början
Eliten som ska ta över
Du älskade lilla barn
Så oskyldig till den värld




Fri vers av Lidde
Läst 423 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-10 13:45



Bookmark and Share


  Stisse
Så bra du beskriver vanmakt och förtvivlan. Sista raden är ett litet hoppfullt ljus.
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde