Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastad kullkastad

De bästa magsmällar
jag fått, är när
vänner berättat
nå´t så kul
att det i magen small till
jag föll ihop
det hördes jubelrop
över berättarnas espri
och jag länge på golvet fick bli...
Tills benen fick en ny ork
för magmusklernas kramp
de sög till sig all energi...








Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-10 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt