Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta ut smöret!


Efterspel 3



Prydnad

Han trodde sig vara
större än
Gud
och föll.
Reste sig först
när han funnit
stegen.
kröo ur gropen.
Men byxorna
var smutsiga.




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-10 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP