Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där världar mötas

I Europa finns två städer
där världar mötas.
- Paris och London -
Med tunnelbanan
åker du världen runt.
Där finns ansikten i alla kulörer,
glada, irriterade, leende eller bekymrade.
Du trängs och knuffas och hör:
Excuse me, sir, Pardon Madame.

En smältdegel
från världens alla hörn
ty att resa är att möta livet.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 276 gånger
Publicerad 2018-03-10 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping