Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många gånger?

Någon sa att livet är förgängligt

Jag undrar hur många gånger man måste dö

innan man faktiskt dör




Prosa av Bhodi
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-10 16:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nästan oändligt många gånger kan man dö - när känslorna inte blir besvarade!
2018-03-11

  Nils-Robert
Ultimat fråga. Inte lätt att svara på.

2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi