Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samförstånd

Förstora aldrig sorgen
förminska aldrig glädjen
låt ilskan bli till våta löv
som aldrig blir till glöd.





Fri vers av Johan Strömstedt
Läst 293 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-10 16:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så kortfattat
Kloksmart
Skriftat!
:}
2018-03-11

  aol
Så sant så bra berörande skaldat,
2018-03-10

  Poeten Salvador VIP
Ilska kan man känna, men man är inte tvungen att sprida den till omgivningen
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt