Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre, två, ett


I ett
Finns ett tre
Och en tvåa
Vi ej kan se

Kanske en fyra
Även däri är
Och måhända fler
Ettan bär

Tvåan
Vill bli besöken
Och fyran
Tillhör göken

I tre vi härjar
Med stor oro
Fastän vi i ettan
Redan är i ro




Bunden vers (Rim) av Okande VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-10 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Okande VIP