Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderrapport

Disiga luften
Under gråa molntäcket
Sänker livsglädje




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-10 18:09



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vädrets makter rår man inte på.
2018-03-10

    ej medlem längre
Det känns tungt ibland när våren aldrig kommer.
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén