Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas

Låtsas fungerar
ibland
Om målet inte är för levande




Fri vers av reminiscenser
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-10 19:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en text som ger tankar
under ytan rör sig mycket
vi kan fylla med ord
<3


2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser