Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

allt det du var för mig
allt det vi hade, allt det vi gjorde
var plötsligt en dag borta

du fanns kvar, men ändå inte
vi bodde i samma hus
men vi levde inte längre i samma värld




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-10 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP