Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgevrån


I natten
dansande
ljusa slingor
älvors sång

skärande
rispor
i bäckens
svallor

månen lyser
hela natten
lång

läppar ler
i sorgens
tystnad
ror lugnt
och fint
i glädjeån

blickar framåt
förbi
haken
i nuet dansa
le
gång på gång

svarta droppar
skärvor svalla
ensam
drar efter
lyckostrån







Fri vers av Havsvind
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-10 21:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sorgevrån
är titeln
men ...ändå så mjuk som ett fjun
2018-03-10

  morgonstjärna VIP
så skör och vacker den här är
väldigt fint

drar efter lyckostrån

<3
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind