Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

& det betyder allt


du fångar mig när jag faller
tröstar mig på botten
och vikarierar som hopp
när jag tappat mitt




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-10 22:23



Bookmark and Share


  Lennart Arvidsson
Du fångar ett exitentiellt skeende. Moget skrivet
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver