Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtminstone stötvis

Jag kan andas
sådär med diafragman igen,
utan stesolid, känna
det jag känner,
andas ut, och in, som massage
fast invärtes, som
gaviscon för själen och
hopp om livet när
allt varit utdömt




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-10 22:30



Bookmark and Share


  Fulbergarn
"gaviscon för själen" uttryck som piggar upp :)
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver