Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte kan lagas

Likt en boa om en krokodil
under en mörk dimma
omsluts jag av dig
I en sval dimension
där inga ord har sagts
där ingen tystnad talat
och där inget får bryta isär
det som inte kan lagas




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-10 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina