Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag hade en syster

om jag hade en syster

jag tänker mig henne därute någonstans
min syster
tänker henne så intensivt levande
plötsligt finns hon
levandegjord

jag tänker mig min syster och cirkeln sluts
jag är min egen stora syster
som går bredvid mig och håller min hand
hon som gått här förut

vi har varann




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-11 01:29



Bookmark and Share


  walborg
identiteter ...
2018-04-06

  Eva Langrath VIP
Fin tanke
2018-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag har aldrig haft syskon, men det känns bra.

2018-03-11

  ULJO
Som Alfaons hade Mållgan. En vän att anförtro sig åt
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger