Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten är

 

andra sidan dag

ett nytt kapitel, andas

allt det kommande




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-11 04:10



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Väldigt fin haiku!
2018-03-13

  morgonstjärna VIP
sensuell fantasi
mjuk beröring
alltid fina toner
2018-03-11

  Kungskobran VIP
Varje ny dag är ett under.
fin Haiku
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP