Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar nu fram på en gyllene strand


Handfallen
på ökens mark

tung och svag

ligger plant

Handfallen
samlar kraft
med tårna kvar
på en ren strand

känner vågors vatten
dra in
och sköljas ut
ger mig styrka
i var minut

vill sträcka mig
stå upp igen
hoppa fram
dansa
själv
min närmsta vän

Reser mig upp från ökens mark,
med fötterna på en gyllene strand
Här dansar jag fram








Fri vers av Havsvind
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-11 09:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
oj så bra!
2018-03-11

  Kungskobran VIP
Vattnets livgivande kraft.
fint skildrat
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind