Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterposition


Flingor av snö intar många positioner. Ibland neddalande
i ordnade led. Andra gånger utspridda
likt kommandostyrkor. Innan det tas mark strömmar
reflektioner över sitt gemensamma värv.
Relationer frostiga, men alla personligheter
i vittomfamnande nät.

Ingen flinga, den andres avkomma.
Samtliga dock samma andas barn. Omfamnar och
bäddar nu ner jorden. Ur samlade drivor
sjunger sen vintern
hänryckt över
den pulserande våren ung.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-11 09:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En besjälad naturbild om vintern med spirande värme som gror, en bild av mänskliga relationer. Det här gör du så bra, när naturen får spraka och leva!
2018-03-11

  Öknens Ros VIP
Så fint beskrivet om den fallande snön från skyn!
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP