Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig kyss


KAKTUS

Du är vacker som en ros
med långa ögonfrans
får jag lov min vackra blomma
till en intim dans

Många flickor blommade och
väntade på mig
bland de alla fina blommor
jag plockade dig

Du doftar som en ros
och gör mig så hög
första gång jag kände din doft
trodde att jag flög

Det är dags att smaka på
ditt röda läppstift
var ej rädd för min kroppsvätska
det är inget gift

Ref.

Kom närmare min svensk blomma
krama mig och ge mig puss
jovisst , jag är ganska spetsig
men ingen kaktus

Jovo Janjicic




Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-11 09:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Så kärleksfull
fint skrivet!
2018-03-11

  Kungskobran VIP
Härligt inspirerande
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP