Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018 03 11


Söndagsdikt 2



Prydnad

ondska
är onaturlig,
den strider mot kosmos lag
och vill därför förintas.
Strid inte mot ondskan,
se i stället till
att den handlar
som den verkligen vill!
Då förintas den ju.




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-11 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP