Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: "Flowers Of Evil", Cortex


ONDSKANS BLOMMOR II

står och stampar utanför

du ska stressas tills du dör

därför kommer vi och stör

med blommor av ondska

vapnet heter hets och stress

resultatet psykisk press

lämna mig i fred nu, tess

du ondaste blomma

 

ve er, blommor av ondska!

 

budskap hårda som metall

får en känslig själ på fall

kvarnen, 9:an och pigalle

med blommor av ondska

hånskratt i en stenhård stad

men på djupet är du glad

luften doftar rosenblad

ej blommor av ondska

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/3 2018

https://www.youtube.com/watch?v=0jntylFkpwU

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2018-03-11 13:26



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Jag har inget problem med den här dikten, jag kan leva mig in i den trots att ordet ”själ” finns med ;)!
2018-03-18

  objekt3
Helt och hållet underbart och fantastiskt bra diktat Tarzan
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP