Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort oseriös vers om seriöst mål.



HANN!
Hörde klockans klang.
Sitter i kyrkan.
Sprang.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-11 13:31



Bookmark and Share


  Feminaz
Härligt rim och hoppas stunden i kyrkan gjorde dig gott!
2018-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Vad ska du där att göra?
Finn någonstans där Guds Ord predikas istället.
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP